Workshops


Nieuw in ons atelier samen met de goudsmid je eigen sieraad vervaardigen. Het is niet zo dat je na deze workshop zelf kan goudsmeden maar zie het als een kijkje in de keuken. Je gaat alle stapjes zien en waar mogelijk ga je zelf aan de slag. Dit kan bijvoorbeeld met gebruik van je eigen oude goud. Van smelten tot polijsten nemen we je mee in het proces. Tussendoor hebben we tijd voor koffie en thee en wat lekkers en na afloop proosten we natuurlijk op het mooie sieraad.

Er zijn meerdere mogelijkheden zoals je in onderstaande foto's kunt zien. Twee keer een dagdeel, dit mag ook een avond zijn. Als uitje met een aantal mensen die je lief hebt. Ieder maakt de basis voor zijn of haar ring, Jurgen bereid het grove werk daarna verder voor  en jullie komen de tweede keer terug om het zelf te polijsten en de puntjes op de i te zetten.

Of je wil echt wat meer over het vak ontdekken en we verspreiden de workshop over meerdere dagen/dagdelen en je maakt grotendeels zelf je sieraad onder begeleiding van Jurgen.

 

De workshop wordt op maat gemaakt en daarmee de prijs ook. De prijzen zijn exclusief het gebruikte materiaal (denk aan het goud of zilver, zetkasjes en eventuele stenen) en inclusief een flinke dosis gezelligheid en koffie/thee/fris/borrel en wat lekkers.