Vervaardigd in ons Atelier


Ontwerp met de goudsmid

Samen met de goudsmid iets moois bedenken. Hierdoor is het altijd uniek en heel bijzonder. We starten met een richt bedrag wat er uitgegeven mag worden en van daaruit creëren we iets moois op maat. Eigenlijk beginnen al onze sieraden samen aan de tekentafel, uniek en met aandacht. 

Bovenstaande foto is een zware massieve herenring met geelgouden band en witgouden kop. Met een grote briljant van de eigenaar zelf. 

Van oud naar nieuw

Van de oude sieraden van bijvoorbeeld je ouders of grootouders kunnen we iets compleet nieuws creëren met behoud van oude elementen zoals bijvoorbeeld een gravure of een mooie steen. Bovenstaande ring is gegoten uit diverse familie sieraden en hier hebben we alle bestaande steentjes hergebruikt. Zo is het een compleet uniek ontwerp met een mooie herinnering.

Ter nagedachtenis

Helaas krijgen we vaak in ons leven met verlies te maken. Dat blijft verdrietig en pijnlijk en helaas kunnen we dat niet verzachten. Wel kunnen we iets tastbaars als troost vervaardigen. Met bijvoorbeeld de as of een vingerafdruk erin verwerkt. Wij weten als geen ander hoe dierbaar deze sieraden kunnen zijn. Op de foto vullen we de ruimte achter de briljant met as van de dierbare. Voor altijd dichtbij...