Atelier De Hamerslag en Putsies Fotografie


Goudsmid en fotografe onder 1 dak

Wij zijn Jurgen van Laarhoven en Thamara Puts, partners in het leven maar ook in bedrijf. 

 

Jurgen is meester goudsmid in zijn familie bedrijf waar opa al zilversmid was en vader zilver,- en goudsmid. Het vak is letterlijk met de paplepel ingegoten.

Atelier de Hamerslag bestaat zelfs al vanaf 1965. Daar zijn we heel trots op.

Thamara is als fotograaf al van jongs af aan in de weer en zelfs ontwikkelt in de donkere kamer. Ook met een vader met een passie voor fotografie. Alle foto's op deze website en de Instagram en Facebook pagina van Atelier de Hamerslag zijn gemaakt door Thamara (www.putsies.com)

 

Onze krachten komen mooi samen wanneer bruidsparen bij ons op gesprek komen. Fotografie en trouwringen op maat onder één dak. 

Maar ook de moeilijke momenten kunnen wij delen, wanneer Thamara opgeroepen wordt voor het maken van een rouw reportage is het ook mogelijk de herdenkingssieraden bij Jurgen te vervaardigen. Met respect voor de overledene en liefde voor zijn/haar dierbaren.

 

Ons mooie pand aan de Bisschopsmolenstraat 112 te Etten-Leur vol nieuwe mogelijkheden en uitdagingen opende haar deuren in december 2019.

Voor al uw sieraden reparaties en nieuw werk en restauraties.

Kijk rustig eens op deze website of loop vrijblijvend binnen en wie weet draag jij binnenkort een uniek sieraad uit ons atelier.

 

Openingstijden:

Maandag: Op afspraak

Dinsdag: Op afspraak

Woensdag: 10:00-17:00

Donderdag: 10:00-17:00

Vrijdag: 10:00-17:00

Zaterdag: 10:00-17:00

Zondag: Gesloten

 

 

 

Goudsmederij: 06 124 32 571

Fotografie: 06 149 85 619